Olivy typické pre Apúliu, ktoré sú známe svojou vôňou a pevnosťou dužiny. Ručne zbierané, keď sú plody farebné, od zelenej po žltú, ružovú až po tmavočervenú, zachovávajú tieto variabilné farby aj počas skladovania, čo je znakom absolútnej autenticity produktu. Ideálne ako aperitív alebo ako príloha k mäsu, rybám a syrom.
Zloženie:
- Olivy – 46%
- Voda
- Soľ
- Regulátor kyslosti – kyselina citrónová
Nutričná hodnota na 100 g:
- Energia – 602 KJ / 146 Kcal
- Tuky – 13,0 g z toho nasýtené 1,8 g
- Sacharidy – 0,9 g z toho cukry 0,9 g
- Vláknina – 3,8 g
- Bielkoviny – 3,6 g
- Soľ – 12,3 g
Váha – 300g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár