Artičoka, teda typický stredomorský produkt, sa využíva na prípravu rôznych receptov. Vyberajú sa len tie najlepšie plody, ktoré sa uvaria v octovom náleve a konzervujú v extra panenskom olivovom oleji. Výborne sa hodia ako predjedlo alebo príloha a dokážu obohatiť chuť každého šalátu.
Zloženie:
- Artičoky – 54%
- Extra panenský olivový olej – 40%
- Vínny ocot (obsahuje sulfity)
- Soľ
- Citrónová šťava
Nutričná hodnota na 100 g:
- Energia - 1393 KJ / 339 Kcal
- Tuky - 36 g z toho nasýtené 5,1 g
- Sacharidy – 1,4 g z toho cukry 1,0 g
- Vláknina – 3,0 g
- Bielkoviny – 1,6 g
- Soľ – 1,88 g
Váha – 310 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár